divendres, 30 de desembre del 2011

Tancament del bloc


En aquest moment estic escrivint l'última entrada d'aquest any 2011. 

La veritat que no sabia que el bloc pogués ser una eina de tant ajut. Ajut per a mi mateixa i ajut per a la resta de persones que poden accedir a ella. Ja que gràcies al bloc he pogut tenir la informació que m'han donat durant totes les classes de manera organitzada i cronològicament posada per no perdre el fil del que he après durant tot el semestre, a les dues classes de GTIC i COED. I aquella informació que no tenia o que no entenia (que moltes vegades passa) l'ha he pogut trobar en alguns blocs d'altres companyes. A vegades, fins i tot, a servit per contrastar la informació d'una companya i la meva i veure quins aspectes ens podrien faltar a les dues. 

Per tant, el bloc és una bona forma de tenir organitzada la informació sense por a perdre-la. Per tant, més fiable que tots els apunts que hem pogut prendre.

Amb el fi de semestre, i per tant de les assignatures hem de decidir que farem amb el nostre bloc a partir d'aquest moment. Jo encara no ho tinc massa clar, ja que encara que sigui a profitós per organitzar els nostres coneixements, el bloc hem sembla una eina difícil per plasmar els nostres coneixements, ja que si vols que sigui dinàmic acabes sense saber molt bé com plasmar les idees. Però també, te moltes coses d’interès, com que podem posar links, vídeos o imatges que ens reflecteixin allò que no podem posar de manera manual si no és a través de l'ordinador. A més a més, serà un lloc online que mai desapareixerà, és a dir, podré visitar d'aquí uns anys i comprovar tot allò que necessiti sense preocupar-me d'on estan els apunts de música 

Per tant, el futur del bloc encara esta una mica indecís però el més provable que continuï, segons les assignatures i la forma en les que les vull enfocar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada