divendres, 30 de desembre del 2011

Tancament del bloc


En aquest moment estic escrivint l'última entrada d'aquest any 2011. 

La veritat que no sabia que el bloc pogués ser una eina de tant ajut. Ajut per a mi mateixa i ajut per a la resta de persones que poden accedir a ella. Ja que gràcies al bloc he pogut tenir la informació que m'han donat durant totes les classes de manera organitzada i cronològicament posada per no perdre el fil del que he après durant tot el semestre, a les dues classes de GTIC i COED. I aquella informació que no tenia o que no entenia (que moltes vegades passa) l'ha he pogut trobar en alguns blocs d'altres companyes. A vegades, fins i tot, a servit per contrastar la informació d'una companya i la meva i veure quins aspectes ens podrien faltar a les dues. 

Per tant, el bloc és una bona forma de tenir organitzada la informació sense por a perdre-la. Per tant, més fiable que tots els apunts que hem pogut prendre.

Amb el fi de semestre, i per tant de les assignatures hem de decidir que farem amb el nostre bloc a partir d'aquest moment. Jo encara no ho tinc massa clar, ja que encara que sigui a profitós per organitzar els nostres coneixements, el bloc hem sembla una eina difícil per plasmar els nostres coneixements, ja que si vols que sigui dinàmic acabes sense saber molt bé com plasmar les idees. Però també, te moltes coses d’interès, com que podem posar links, vídeos o imatges que ens reflecteixin allò que no podem posar de manera manual si no és a través de l'ordinador. A més a més, serà un lloc online que mai desapareixerà, és a dir, podré visitar d'aquí uns anys i comprovar tot allò que necessiti sense preocupar-me d'on estan els apunts de música 

Per tant, el futur del bloc encara esta una mica indecís però el més provable que continuï, segons les assignatures i la forma en les que les vull enfocar. 

divendres, 23 de desembre del 2011

Els portals educatius

A la passada classe de GTIC, 22/XII/2011, vam parlar sobre els portals educatius.

Un d'ells va ser  XTEC.cat, és una pàgina per a tots els docents amb molta i diversa informació per portar a terme les classes. És una bona eina que va dirigida tant als professors com als alumnes, s'encarrega de compartir informació o idees que pugui ser d’interès per aquests. Podem dir que és una eina que ajuda a incloure idees per introduir les TIC durant la tasca educativa. 

Per altra banda, vam veure el portal educatiu Edu356.cat dirigit amb exclusivitat per a l'alumnat i les seves famílies. En ell hi ha varies eines de les quals els alumnes poden recurrir per a facilitar el seu aprenentatge i ajudar-los amb alguns dubtes a partir d'algunes activitats.

Ambdues són un servei que ofereix la generalitat de Catalunya, per a tots els catalans i a l'abast de tothom amb accés a internet.

Finalment vam veure un lloc web que ofereix google, és per crear webs en forma de google docs. És fàcil de crear i utilitzar. El mateix google et dona informació per crear aquesta web de forma senzilla. 

dilluns, 19 de desembre del 2011

Última sessió de recitacions

A l’última sessió de COED, 16/XII/2011, vam acabar amb l'ultima tanda de recitacions de poesies.

Al ser l'últim dia les participants tenien molts més referents de com ho havien de fer i com no. Aspectes que havien destacat en les sessions anteriors, però això no va treure pressió a la resta de companyes que quedaven per recitar, que abans d'entrar estaven dels nervis.

Una vegada dins, vam començar, com en totes les altres sessions, amb exercicis de respiració per ajudar a la relaxació.

A continuació van començar amb les recitacions. Es va notar els referents de sessions anteriors ja que ho van fer molt bé. Em van agradar tots, però la Laia Castellnou va ser la que més va destacar de totes. El seu poema ho va recitar amb teatralitat, dramatisme i molt d'èmfasi que no va deixar indiferent a ningú.

En definitiva, al llarg de les setmanes hem pogut experimentar i vivenciar els diferents sentiment que poden produir les diferents poesies i que perquè aquestes arribin fa falta molt més que recitar. Necessitem entonació i una mica de teatralitat.

Quan vam acabar amb la recitacions, vam continuar mirant els blocs de les companyes. Aquest dia només vam mirar el bloc de la Cristina Villaronga, on vam veure alguns errors i alguns aspectes encertats que tenia. Vam adonar-nos que el escrits havien d'estar més elaborats, és a dir, deixar de banda el nivell col·loquial i utilitzar un més estàndard. Vam veure que la Cristina ja havia començat a fer conclusions en les seves entrades però que encara li faltava aprofundir una mica més per tenir una entrada molt més correcte.

Per finalitzar l'última classe vam proposar acabar-la amb alguna activitat diferent. Vam posar-nos en rotllana i vam agafar un full on havíem de posar alguns aspectes per descriure una companya. A continuació, una a una vam començar a descriure oralment com era la nostra companya sense dir el seu nom, i quan acabàvem la resta havia de endevinar qui era.

Ens vam adonar que al principi de semestre ens havíem descrit a nosaltres i que no sabíem encara molt bé qui era qui, però que ja acabant el semestre podíem endevinar de qui es tractava només descrivint el caràcter d'aquella persona, per tant, que ens coneixíem força bé.

dilluns, 12 de desembre del 2011

Tercera sessió de recitació

A la darrera classe de COED, 9/XII/2011, va tenir lloc la tercera i penúltima sessió de recitació de poesies.

Vam començar com a les darreres dues classes amb els exercicis de respiració per controlar els nervis.

Quan vam acabar amb els exercissis van començar les recitacions. Es va notar, tots els aspectes que s'havien dit anteriorment ja que les nostres companyes ho van fer totes molt bé i els poemes escollits van ser molt bonics. 

Ens vam adonar que les dues anteriors sessions la gent hi havia pres nota d'allò que s'havia de fer i d'allò que no, com parlar massa fluix o molt despresa, ja que no a la majoria no els va passar cap d'aquestes dues. 

Quan vam començar amb els blocs, ens van adonar que encara ens faltava el aprofundiment dels temes de classe i d'allò que parlem fora de classe i fer-ne referència.

Aquest últim aspecte hem va costar saber com enfocar-lo, però parlant sobre el bloc amb les companyes em van explicar millor com havia d'enfocar aquest aspecte. Es tracta, únicament, de posar les nostres reflexions d'allò de que parlem o escoltem. És a dir, si escoltes algunes companyes d'altres cursos (educació infantil però del grup K, o d'educació primària) recitant poemes, adonar-nos que aquestes també fan COED i que també estan amb recitacions i que els nervis no són exclusius de les del grup J sinó que es poden tenir tots els que tenen que recitar poemes a classe.

dimecres, 7 de desembre del 2011

Power point

Power point és un programa local d'Office. 

És un programa el qual és divideix en diapositives pensades per poder utilitzar-les en projectors. En elles podem inserta textos, fotografies, gràfics, vídeos...

A més a més de tot això podem utilitzar en tot allò que insertem animacions i elements de so. A continuació un tutorial per veure com funciona power point de manera més clara i vivenciada.


Quan parlem de Power point a nivell educatiu podem diferenciar dos tipus: tradicional i creatiu. Tradicional és aquell que hi predomina el text, en canvi, el creatiu és aquell que no hi ha quasi text i abunden les imatges i els elements gràfics, ja que amb aquest pretens expressar un sentiment. Durant aquests power points també hem tenir en compte:

   La lletra i els colors que posem aquesta, a més a més del tipus de font que utilitzem. És a dir, tot el que posem ho hem de posar per algun motiu sinó té el significat adequat o haurem d'eliminar.
   Les imatges són un suport de tot allò que l'emissor diu.
   Insertar alguns links o ajudar-nos de vídeos, si pot ser sempre en la mateixa diapositiva.

En definitiva, que hem de pensar perquè fem el que fem i introduir eines innovadores per captar millor l'atenció dels receptors.

Per no afavorir el doble discurs és recomanable fer un power point creatiu quan ho fem acompanyat d'un discurs i fer els power points tradicionals per al propi estudi. Per tant, utilitzarem eines innovadores, imatges i animacions alhora de presentar algun aspecte, però text per a l'estudi.

El power point també ens pot servir com a eina perquè l'alumnat participi, utilitzant la eina del llapis o el subratllador perquè escriguin, lliguin conceptes, ressaltin idees.... Fins i tot, podem ensenyar aspectes molts bàsics a partir d'una presentació. I utilitzar el power point tradicional per resumir els aspectes que hem aprés durant la classe i després repartir-ho entre els alumnes perquè no és preocupin de prendre apunts sinó que estiguin atents a l'explicació.

diumenge, 4 de desembre del 2011

Segona sessió de recitacions

A la darrera classe de COED, 2/XII/2011, em va tocar recitar la meva poesia Nit de Nadal - Àngel Guimerà

Vam començar amb els exercicis de respiració i relaxació, que consisteixen en inspirar i que l'aire arribi i ompli tots els pulmons, i a continuació, expirar a poc a poc amb la boca en forma de ''A''. Això ho hem de repetir tres vegades i així ens relaxarem i tindrem la ment més tranquil·la.

Durant la recitació faig estar molt nerviosa tant que tot el que m'havia preparat em va fallar. El to de veu el vaig baixar massa, hem vaig accelerar cada cop més i per aquesta raó no vaig entonar molt bé durant la meva recitació. 

Durant tota la sessió vam tenir molta varietat de temes i poemes, però el que va causar més sensació va ser el que va recitar la nostra companya la Helena Guirao, ''Tinc Alzheimer''  de Salvador Riera.

Durant aquestes dues sessions m'he adonat que la poesia és poc comú avui dia, llegir-la i menys encara recitar-la o escoltar-la. Encara que veient les sensacions que ha transmet a les companyes i els diferents comentaris que s'escolten a llarg de la setmana, m'he adonat que aquestes transmeten molt més que un text, sobretot en aquestes sessions que totes donem una mica de nosaltres a la resta i ho fem d'una manera o d'una altre.

Per finalitzar la classe vam començar a mirar blocs de companyes per comentar aspectes concrets que podíem cometre la resta. Ens vam adonar que havíem de revisar el que escrivíem, ja que a vegades es cometien error tipogràfics o posàvem frases poc entenedores per a la resta. També havíem de tenir cura alhora d’esmentar algú que ens dones permís, i el fet que hem d'aprofundir i posar conclusions a totes les entrades. 

dissabte, 3 de desembre del 2011

Fluxogrames

Dijous passat, 1/12/11, a classe de GTIC vam parlar dels fluxogrames i ens van ensenyar com anaven. 


Els fluxogrames són uns diagrames de flux que s'utilitzen per dur a terme una idea o tasca. És a dir, consisteix en un seguit de procediments per els quals podem o no passar i que tot seguint-los hauriem de acabar amb la nostra finalitat o objectiu. 

Jordi Simón en el l'entrada del bloc diu que: ''La seva utilització prové del món de la informàtica però avui en dia s'utilitza en molts diferents àmbits.'' Per aquest motiu os ensenyo el meu fluxograma i així comprovareu que es pot utilitzar per a actes de la vida quotidiana amb els quals podrem ensenyar als nostres alumnes.


Cal destacar que cada forma té el seu símbol i que per saber els seus símbols podem consultar aquestes dues pàgines web: aqui i aqui.

divendres, 2 de desembre del 2011

Mapes conceptuals


Ahir, dijous 1/12/11, a classe de GTIC vam parlar d'una eina que s'utilitza en tots els nivell de l'educació, els mapes conceptuals.

Un mapa conceptual es un conjunt de idees relacionades, majoritàriament  per un element principal, que cal especificar quin és. Aquests ens ajuden a organitzar els nostres coneixements de forma sintetitzada, i buscar i/o reflexionar sobre la relació que hi ha entre aquestes idees o coneixements. En definitiva, cal tenir les idees clares perquè aquest tingui sentit i es pugui entendre de forma coherent. 


A continuació os mostraré un mapa conceptual sobre un escrit que posaré seguidament, per aclarir la idea de com funciona o que és un mapa conceptual. Cal dir que he utilitzat CMapTools, un programa gratuït creat per l'Institute for Human and Machine Cognition.


''El Dinar de Nadal

Per Nadal tota la família es reuneix a casa l'avia Maria, ella fa el dinar per a tots i aquest normalment consisteix en una escudella, un plat de carn i també neules i torrons de postres. Com que l'Àvia ja es gran, normalment l'ajuden els seus dos fills en Joan i el Marc.



En el dinar coincideixo amb les meves cosines i els meus cosins: La Maria, la Paula, en Genís i l'Eduard que són fills del meu oncle Marc. Cal dir que és un moment entranyable en el que parlem de totes les coses que ens han passat al llarg de l'any ja que ells no viuen a Barcelona com jo sinó que viuen a NewYork. Com sempre en arribar als postres en Genís fa el típic número amb els torrons d'Alacant i fa veure que se li trenca una dent. tothom riu menys la seva mare que pensa en el que costa el dentista.


La meva germana, la Maria també ve al dinar, i aquest any ho fa amb el seu fil, en Ramon, que no menja ni escudella ni carn ja que encara té 3 mesos.



El dinar comença puntualment a les dues del migdia i  acaba sempre a la mateixa hora, a les 5 de la tarda.''



dijous, 1 de desembre del 2011

Glogster

Dijous 1/12/11 vam treballar a classe amb Glogster.

Vam descobrir que Glogster és una eina que treballa amb idees i emocions, ja que consisteix en murals digitals.

Algunes de les dentatges que té aquests mural digital sobre els murals convencionals, és que aquests es pot modificar tantes vegades com un vulgui, que pots introduir música, vídeos, imatges desplegables i textos deslligables.

Vam veure que com moltes d'aquestes eines digitals, té la opció de que sigui públic o privat, és a dir, que tothom el pugui veure i/o modificar, o que, per una altra banda, simplement el tinguis tu per poder veure'l de forma privada. A més a més, que glogster té, per tal de la seva millor organització, etiquetes. 

A continuació us posaré un glogster de com funciona glogster.


dissabte, 26 de novembre del 2011

Prezi



A la passada classe de GTIC, 24/XI/2011, vam estar veient que era el Prezi i com s'utilitzava.

Prezi no treballa amb diapositives sinó que tot esta en un pla general i es va saltant d’una informació a una altra amb un zoom i en l'ordre que el creador ho desitgi. També vam veure que era una eina online i que per tant, la pots consultar des de qualsevol ordinador connectat a internet.

Primer vam fer un prezi que treballes amb una metàfora i parléssim d'allò que volguéssim. El prezi que vaig crear jo és el següent:










Entre tots vam arribar a la conclusió de que prezi té les següent característiques:

   No té diapositives, és com un llenç.

   És online, per tant, podem accedir-hi des de qualsevol ordinador. 

   No facilita el fet de poder canviar el tipus de lletra i per això permet mantenir un estil en tot el document.

   Facilita la creació de metàfores visuals.

   Dificulta que l'orador llegeixi la pantalla. 

   Potencia l'efecte zoom.

   Dificulta la presa d'apunts.

   Fomenta la transmissió d'informació a través de les emocions. 

   No permet la incorporació de certs elements multimèdia.

   Complica el doble discurs en l'exposició.

Per acabar, he volgut fer un altre que parla sobre com és pot treballar amb prezi, és a dir, un petit tutorial sobre el que és prezi i com utilitzar-lo.




Per tant, podem veure que prezi el podem utilitzar a nivell educatiu, per explicar algunes idees utilitzant les emocions i les metàfores per arribar al nostre objectiu. Podem utilitzar prezi, per cridar l'atenció al nostres alumnes sobre qualsevol aspecte que vulguem ressaltar, i amb el fet que no fa falta utilitzar lletra sinó inserta imatges, no limitem l'edat en que pot ser vist.

Però no només el poden veure, també poden fer que col·laborin introduint alguna idea de com podríem canviar algun aspecte o introduint diferents activitats. 

Primera sessió de recitacions

A la sessió de COED, 25/XI/2011, van començar amb la primera tanda de recitacions de poemes.

Però abans de començar la nostra professora, la Rosa Soler, ens va ensenyar uns exercicis de respiració per tots aquells que els tocava recitar estiguessin més tranquils. Consisteixen en inspirar i que l'aire arribi i ompli tots els pulmons, i a continuació, expirar a poc a poc amb la boca en forma de ''A''. Això ho hem de repetir tres vegades i així ens relaxarem i tindrem la ment més tranquil·la. També podien imaginar-se que tenien una flor o un pastis que olora molt bé i olorar-la lentament.

La primera sessió va pujar molt les expectatives, ja que hi va haver molt nivell. No semblava que les participants estiguessin molt nervioses, encara que segur que els tenien per dins. Tots el poemes van estar molt bé.

A continuació, les nostres delegades ens van presentar un pòster. Amb ell van voler fer-nos reflexionar, per adonar-nos que estàvem fent i cap a on volíem anar, i que tot això no es feia possible sense la col·laboració d'uns i altres, ja que som un grup i hem de saber actuar com a tal.

En acabar vam començar amb els suggeriments que podíem fer en el nostre bloc perquè estigues el més correcte possible. Per aquest motiu va sortir una companya i vam analitzar el seu bloc dient les coses que creiem que estaven bé i d'altres que no ho estaven massa. 

Vam agafar com a referent un full que la Rosa Soler ens va repartir un dia a classe que posava els diferents idees d'avaluació. Hem de tenir en compte, si el nombre d'entrades es suficient; si expliquem el que fem a l'assignatura, tant dins de classe com a fora; si descrivim, reflexionem i aprofundim; si tenim enllaços d'interès; si hi ha mancances; si la nostra competència lingüística es correcte.

Per tant, hem vaig adonar que havíem de revisar totes les entrades algunes vegades més per tal que estiguessin el més correctes possible. Però parlant amb altres companyes em vaig adonar que no era l’única que pensava d'aquesta manera i que totes teníem bastant treball per aconseguir que el nostre bloc estigues molt bé.

dimarts, 15 de novembre del 2011

Nit de Nadal-Àngel Guimerà i Jorge

A continuació el poema que he de recitar de memòria per a la classe de COED pel divendres  2/XII/2011.

Jo vull la taula parada
com el temps que era nin
a prop de la llar fumosa
baix el sostre revellit.

[...]

Guarniu la taula ben llarga,
que hi càpiguen grans i xics,
que han nascut el Fill de l’Home,
i és nit de goig esta nit.

Traieu la vaixella fina,
les estovalles de bri,
ompliu els pitxers de roses 
com en temps que era feliç.


Guimerà i Jorge, A. ''Nit de Nadal''. Devessall de Poemes. Poetes catalans d'ahir i de sempre, de Eva Muns. Barcelona. Associació Wagneriana, 2003.


Àngel Guimerà i Jorge (1845-1924)  va ser un dramaturg i poeta de llengua catalana.

El 1874 va ingresar en el grup de la "Jove Catalunya" i va participar activament en el movimient polític i cultural que volía la instauració de l'autonomía catalana.

Va començà la seva carrera com a escriptor de tragèdies versificades l’any 1879, amb Gal·la Plàcida, i l'any 83 amb Judith de Welp, seguides de El Fill del rei i Mar i Cel, aquesta última un èxit immediat i aclaparador a nivell europeu, amb traduccions a vuit llengües. Altres obres de l'autor van ser Maria Rosa, Terra baixa i La filla del mar.

Guimerà va escriure principalment poemes dramàtics. La seva obra poètica esta recapitulada en dos llibres: Poesies (1887) i Segon llibre de poesies (1920).

L'any 1889 va tenir l'honor de presidir els Jocs Florals.

Va morir el 18 de juliol de 1924 a Barcelona.

divendres, 11 de novembre del 2011

Com editar fotografies?

A classe de GTIC (10/11/11) ens van ensenyar com editar una imatge amb el programa Gimp.


A continuació,primer la fotogradia senseeditar i després unes fotografies editades diferents de les que vam fer a classe però amb els mateixos objectius que eren.


  • Un fragment de la imatge original (Retallar)
  • Reduir el nombre de píxels del conjunt de la imatge (escalar)



  • Treure un element de la imatge (retocar), he tret una antena que hi havia al fons.


I finalment un vídeo tutorial, fet per mi, sobre com s'utilitza aquest programa.

dimecres, 9 de novembre del 2011

Com aprendre a redactar?

Després de comentar a classe (4/XI/2011) la importància que té redactar bé, ja que és un aspecte que tots utilitzem i que hem d'aprendre a utilitzar bé per tal de que els nostres escrits es puguin entendre. A continuació un resum de l'adaptació de: AMADEO,I; SOLÉ,J. (1996). Curs pràctic de redacció. Barcelona:Editorial Columna

Després de veure els tres punts bàsics que hem de tenir en compte per arribar a un redactat entenedor i correcta. Vull destacar que aprendre a redactar bé, al principi pot ser un aspecte difícil de portar a terme, però que una vegada aquest s'ha aprés, al final sortirà de forma automàtica planificar, redactar i revisar, el text totes les vegades que siguin necessàries.

Editar vídeos

L'altre dia a classe de GTIC (8/11/11) ens va ensenyar com editar un vídeo amb el programa widows live movie maker.

També vam veure les propietats d'un vídeo, i vam saber que la qualitat estadard d'un vídeo és de 720 ample i 576 llarg; que la velocitat d'aquest vídeos es de 25 fotogrames per segon. I que molts programes treuen fotogrames per segon per tal que el vídeo ocupi menys capacitat i per tant que la velocitat en bits baixi dels 2060kbps.

També vam voler saber a que equivalien les mesures amb les que es ''pesen'' els archius de l'ordinador, i són bits(b), Byte(B), KiloByte(KB), MegaByte(MB), GigaByte(GB). Per entedre millor aquesta relació cal dir que la mesura mes petita són els bits i que 8 b és 1 B. 1024 B és 1 KB; 1024 KB és 1 MB, i finalmet que 1024 MG és 1 GB. Aquest números éstan expressats en base 2, és a dir en idioma iformatic.

A contiuació un tutorial de com editar un vídeo des de aquest.


I finalment l'exemple personal d'un vídeo editat, tenint en compte els aspectes que haviem de complir.
  • Retallar-lo de manera que duri 1 minut.
  • Posar-hi una banda sonora que haureu de cercar a jamendo.
  • Aplicar-hi trasicions i efectes.
  • Posar-hi un títol d'inici, un de fial i algun sobre les imatges.
  • Gravar-ho en format WMV qualitat DVD


dilluns, 7 de novembre del 2011

Videos argumentatius

A la darrera classe de COED, del 4/XI/11. Vam començar-la veient el següent vídeo sobre una entrevista que va fer el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya a Guillermo Orozco.



Després de veure-la he trobat que cal destacar alguns punts que ha dit.
  • Quan va aparèixer internet tothom va voler aprendre com s'utilitzava. Per un altre costat,  quan hi va aparèixer la televisió i la imatge no tothom va voler saber com s'utilitzava ja que es pensaven que no hi havia res per aprendre.
  • Però podem aprendre moltes coses sobre una imatge, no ens hem de quedar només amb allò que ens transmet, sinó veure les diferents informacions que ens volen donar.
  • La relació que estableix un nen amb la comunicació digital o visual va relacionada amb l'escola i la família. És a dir, si el nen té poca comunicació a casa o a l'escola aquest veurà, és la televisió. Per tant, tot influeix amb el contacte que té una persona amb la comunicació digital o visual.
  • Que a través de l'entreteniment ens arriben molts missatges i quan arribem a donar-nos compte de tots aquests missatges podem dir que som competents a nivell de comunicació digital o visual.
A continuació vam veure uns quants anuncis i els vam analitzar.
  • Galeriesel primer que apareix són uns nens dins d'una classe fosca i en silenci, de sobte comencen a esvarar-se i mostren la felicitat i l'alegria, ja que és l’hora de sortir de classe, imatges en tot moment acompanyades per la música que pretén transmetre millor el missatge i en càmera lenta per donar-li més importància.
  • Golfaquest anunci ens transmet la importància d'aquest cotxe i que amb ell series feliç per només tenir-ho. Ja que l'home d'aquest anunci és molt desgraciat però té un golf i és feliç. Amb el blanc i negre li dona importància al cotxe, i sumat amb la música clàssica li dona al cotxe un aire molt més elegant.
  • Barbie (colònia): al començament de l'anunci podem observar com un nen li diu al seu gos que seran amics per sempre però quan passa la nena amb la colònia posada el nen abandona el seu gos. Aquest anunci juga pretén convèncer de la finalitat que té el producte.
  • Seat:  una família compra un monstre que creix amb l'amor que li donen. Però arriba un moment que es fa tant gran que no hi cap al cotxe. Al principi l'abandonen però com es veuen incapaços de deixar-ho sol troben la solució de canviar-se de cotxe comprant un Seat, en el qual hi caben tots. Aquest anunci juga amb els sentiments de la gent, ja que com que relacionen estimar tant a la teva família amb comprar-te un Seat, perquè hi càpiga tot i tots. 
     



Més tard, a casa, hem vaig adonar que fins aleshores no m'havia adonat de tota la informació que pot transmetre un anunci publicitari si l'observes detalladament i tens com a referencia tots els aspectes que hem treballat anteriorment. 


Per tant, després d'haver analitzat aquest quatre anuncis i de tenir presents alguns anuncis que ens recordem, vaig arribar a la conclusió que amb aquests es passa sobre tots els valor que treballem diàriament que haurien d'estar presents per aconseguir vendre el producte. Per tant, que la comunicació digital o visual es present en nosaltres sempre i que hem d'aprendre a llegir tots els missatges que aquesta ens dóna.